Connect with us

Sport

Petrolul Ploiești joacă miercuri în Cupa României, cu CSO Plopeni

Published

on

Ritmul alert în care sunt programate meciurile oficiale în această perioadă nu le-a permis petroliștilor să aibă vreun moment de respiro. Elevii lui Nicolae Constantin și-au reluat antrenamentele încă de duminică, pregătind debutul în actuala stagiune a Cupei României, ce se va produce miercuri, de la 16.30, la Plopeni, contra formației locale CSO.

Abia după jocul de la Plopeni „lupii” vor beneficia de o mini-pauză, în condițiile în care în weekend nu se joacă la nivelul celui de-al doilea eșalon, dar nici aceea foarte mare, pentru că, în cazul unei calificări în Cupă, la jumătatea săptămânii viitoare sunt programate partidele contând pentru turul 4 al competiției KO! Fază pentru care Federația Română de Fotbal a făcut împerecherea, pe criterii geografice, iar, dacă va câștiga la Plopeni, atunci Petrolul va juca, pentru calificarea în „16”-imi, pe terenul Daciei Unirea Brăila, adversara din ultima confruntare oficială!

Antrenamentele de luni și marți  s-au derulat la Pleașa, Constantin având un efectiv ceva mai redus la dispoziție, atâta vreme cât Vali Țicu, Sergiu Pârvulescu și Alin Boțogan sunt convocați la loturile naționale, iar Armando Vajushi și Bart Meijers, în continuare accidentați, n-au revenit, încă, la pregătiri.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyright © 2022 Total Fotbal. Toate drepturile rezervate.