Totul pentru fotbal

Petrolul Ploiești, victorie fără drept de apel la Brașov

FOTO: Bogdan Bălaș
0

Petrolul Ploiești s-a impus fără emoții în deplasarea de la FC Brașov, scor 0 – 4. În urma acestui rezultat, rămâne în continuare pe locul 1 în clasament cu 27 de puncte.

Petrolul a dominat startul jocului, iar golul a venit după o faza fixă. Corner Tucaliuc, iar Jarovic i-a luat fața lui Mutu și a înscris cu o lovitură de cap din șase metri. Constantinescu a ratat șansa să majoreze scorul, după care elevii lui Andrei Șanta au prins curaj. Negrean a ratat ocazia primei reprize, după o centrate a lui Dumbravă, dar Avram a avut reacție. Până la final, Roșu și Negrean nu au găsit spațiul porții oaspeților , iar Vasile Constantin a executat lamentabil o lovitură liberă de la marginea careului. Gazarii au început mai bine partea secundă, Ticu a fost blocat de Gherghe, dar la faza imediat următoare, tot după un corner, Tucaliuc a centrat perfect, iar Cebotaru a înscris cu capul din cinci metri. Burlacu a fost eliminat pentru două galbene în minutul 58, iar gazarii au profitat imediat și au dus scorul la 3-0 prin Jarovic. Țicu a marcat pentru 4-0 din penalty acordat pentru un fault al lui Dumbravă la Mario Bratu (74).

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More