Connect with us

Sport

PRO TV va transmite în următorii trei ani meciurile din Europa League

Published

on

PRO TV va transmite în următorii trei ani meciurile din Europa League și nou-înființata Conference League, competiție unde CFR Cluj e deja calificată în grupe.

Drepturile au fost cumpărate pentru următorii trei ani, meciurile urmând să fie transmise de PRO TV și Pro X.  anunță Pagina de Media. Mai mult, grupul Pro a achiziționat și drepturile de televizare ale Cupei Angliei. Tot postul din Pache Protopopescu va transmite în următoarea perioadă și galele UFC, scrie GSP.

„MMA este sportul cu cea mai rapidă creştere a popularităţii la nivel global, Ultimate Fighting Championship fiind lider detaşat. Suntem încântaţi că putem include această competiţie în oferta noastră”, a declarat Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV, potrivit sursei citate.

PRO TV transmite EURO 2024 și EURO 2028

PRO TV a achiziționat și drepturile de difuzare pentru următoarele două ediții ale Campionatului European de Fotbal, din 2024 și 2028.

PRO TV, postul care a transmis integral ediția din acest an a turneului final european, precum și 23 de meciuri de la EURO 2016, va continua tradiția începută în urmă cu 5 ani. Postul din Pache Protopopescu a anunțat în luna iulie că a achiziționat drepturile de difuzare și pentru EURO 2024 și 2028.

Următoarea ediție a Campionatului European va avea loc într-o singură țară, Germania, în vreme ce turneul din 2028 nu are încă o gazdă, aceasta urmând a fi stabilită cel mai devreme în 2022.

„Românii iubesc să urmărească meciurile de fotbal, iar în 2016 și 2020 au avut ocazia de a vedea turneele EURO la PRO TV. Deoarece dorim să oferim publicului PRO TV, în continuare, bucuria de a-și susține echipele favorite și ca urmare a bunei colaborări cu UEFA, ne face plăcere să vă anunțăm că am finalizat achiziția drepturilor de difuzare pentru următoarele două Campionate Europene”, a transmis Aleksandras Cesnavicius, CEO al PRO TV.

„Naționala” pleacă de pe Pro TV! Cine va transmite meciurile în următorii 4 ani

Una caldă, alta rece pentru PRO TV, care va mai transmite prima reprezentativă până la finalul acestui an, în care mai sunt de disputat cele 7 jocuri rămase în preliminariile Campionatului Mondial din 2026.

După care, Pro TV va pierde meciurile tricolorilor. Deși postul care oferă în aceste zile Euro 2020 a depus o ofertă, aceasta ar fi fost respinsă și, conform surselor GSP, câștig de cauză au avut alte două televiziuni cu acoperire națională: Antena 1 și Prima TV!

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyright © 2022 Total Fotbal. Toate drepturile rezervate.