Connect with us

Sport

Rapid București primește vizita Gazului Metan

Published

on

Șapte puncte au scos giuleştenii din cele aptru meciuri jucate pe teren propriu în acest sezon, victorii cu Chindia şi FCSB (ambele cu 1-0) şi o remiză albă cu Farul.

27 aprilie 2021, FC Hermannstadt – Gaz Metan 1-2: a fost singurul succes bifat de medieşeni în precedentele șapte deplasări din campionat, interval în care au mai înregistrat un egal şi cinci înfrângeri.

Rapid şi Gaz Metan s-au mai întâlnit de 18 ori în principala competiţie internă, de 12 ori au câştigat bucureştenii, un joc s-a terminat cu victoria medieşenilor, iar alte cinci partide s-au încheiat la egalitate.

Doar o remiză a reuşit Gaz Metan în cele nouă deplasări din campionat pe terenul giuleştenilor, 1-1 pe 8 august 2014.

Prima dispută a avut loc pe 14 septembrie 1947, CFR Bucureşti – CSM Mediaş 6-1. Acesta a fost şi meciul cu cea mai mare diferenţă de scor. Bazil Marian a reuşit atunci o triplă pentru echipa antrenată de Francisc Ronnay, iar Ştefan Filotti de două ori, Alexandru Stroia, respectiv Constantin Humis au completat tabloul marcatorilor. De reamintit şi faptul că pe banca „sibienilor” s-a aflat un alt nume mare din istoria fotbalului românesc, Ştefan Dobay.

Singura victorie a Gazului s-a consemnat pe 2 mai 2009, Gaz Metan Mediaş – Rapid 1-0, gol Cristi Bud.

Cele mai multe goluri s-au înscris pe 21 noiembrie 2011, Rapid – Gaz Metan 5-3.Cea mai recentă întâlnire directă: 9 martie 2015, Gaz Metan – Rapid 0-1, marcator Marcel Gecov. Partida va fi transmisă în direct de LOOK Sport, DIGI Sport și TELEKOM Sport.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyright © 2022 Total Fotbal. Toate drepturile rezervate.