Connect with us

LIGA 1

Rapid joacă vineri cu Chindia Târgoviște. Adrian Mutu – ”Vom încerca să rămânem pe primul loc în play-out”

Published

on

Antrenorul echipei de fotbal FC Rapid Bucureşti, Adrian Mutu, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că formaţia sa va încerca să câştige şi partida cu Chindia Târgovişte pentru a se menţine pe primul loc în clasamentul play-out-ului Ligii I.

„Urmează un meci dificil. Pentru Chindia e important, deoarece îşi doreşte să evite barajul de retrogradare. Deci pentru ei e un meci capital şi ne aşteptăm la o reacţie puternică din partea lor. Noi traversăm o perioadă foarte bună, ne aflăm pe primul loc în play-out şi vom încerca să rămânem acolo. Meciurile câştigate au trecut, pentru mine reprezintă doar statistică şi nu contează. Mai important e să câştigăm mâine, să avem continuitate şi să ducem Rapidul la barajul pentru Conference League”, a afirmat el, relatează Agerpres.

Tehnicianul a subliniat că jucătorii săi trebuie să aibă răbdare şi să alerge mult pentru a reuşi să deschidă apărarea formaţiei dâmboviţene.

„Cunosc foarte bine echipa Chindiei, am jucat împotriva ei chiar sezonul ăsta. Ştiu ce forţă defensivă are şi cât de bine se închide. De aceea trebuie să avem răbdare pentru a-i putea deschide şi a marca. Vom avea de muncă, de alergat, dar asta ne e meseria”, a explicat Adrian Mutu.

Echipa de fotbal FC Rapid întâlneşte formaţia Chindia Târgovişte, vineri, de la ora 20:30, pe Stadionul ”Ilie Oană” din Ploieşti, într-o partidă contând pentru etapa a 7-a a play-out-ului Ligii I.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyright © 2022 Total Fotbal. Toate drepturile rezervate.