Totul pentru fotbal

Răzvan Ochiroșii, este dublu campionat al României și cel mai tânăr marcator în cupele europene – Acum joacă în liga a patra

0

Pe 2 august 2006, Răzvan Ochiroșii intra în istoria clubului roș-albastru cu golul din finalul meciului din preliminariile UEFA Champions League, 3-0 cu Gorica. Cosmin Olăroiu îl introducea pe teren în minutul 78, în locul lui Victoraș Iacob, iar în 10 minute mai târziu, mijlocașul gălățean înscria primul său gol în cupele europene, la doar 17 ani, 4 luni și 20 de zile.

Ochiroșii, cel mai tânăr marcator al FCSB-ului în Europa, a ajuns în liga a patra din Spania

Fostul internațional U21 se anunța unul dintre cei mai promițători fotbaliști români, însă nu a reușit să-și atingă potențialul, iar din 2012 joacă în ligile inferioare din Spania. Plecat în primă instanță la Fuenlabrada în La Liga 2, sub comanda lui Cosmin Contra, cariera lui Ochiroșii a înregistrat o scădere permanentă.

  • 2 titluri de campion al României are în palmares Ochiroșii (unul cu FCSB și unul cu Oțelul Galați) și o Supercupă.

După ce a trecut pe la Guijuelo, Alcorcon, Marbella și Unionistas, în liga a treia, la începutul acestui sezon a semnat cu UD Montijo, formație care evoluează Segunda Division R.F.E.F, al patrulea eșalon fotbalistic din Spania.

Românul, care cu timpul și-a schimbat și poziția în teren, din mijlocaș lateral a devenit fundaș stânga, este om de bază în angrenajul ocupantei locului 5 în Grupa IV a ligii a patra. Acesta nu a ratat niciun meci din sezonul 2021/2022 și a reușit o pasă decisivă.

  • 100 de mii de euro este cota de piață a lui Răzvan Ochiroșii, potrivit Transfermarkt.
  • 12 selecții și un gol a adunat fotbalistul la naționala U21 a României
  • FCSB, Gloria Buzău, Oțelul Galați, Săgeata Năvodari și Fortuna Brazi sunt echipele din România la care a evoluat Răzvan Ochiroșii.
Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More