Connect with us

Sport

Reghecampf despre varianta preluării echipei naționale a României – ”Nu e subiect pentru mine”

Published

on

De la meciul disputat luni pe Ghencea, anunţul lui Rădoi (40 de ani) este mai dezbătut decât victoria cu Armenia, scor 1-0, şi urcarea României pe loc de baraj pentru CM 2021 din Qatar.

Reghecampf nu vrea să discute despre varianta preluării echipei naţionale a României

„Nu e subiect pentru mine, eu sunt la Universitatea Craiova şi muncim pentru această echipă. Sunt antrenori liberi de contract care pot fi contactaţi, dacă Mirel Rădoi va pleca. Olăroiu, Boloni, Mutu sunt nume care în acest moment nu au angajament şi fiecare dintre ei poate fi o soluţie. Dar poate că Mirel nu o să plece”, a declarat Reghecampf pentru digisport.ro.

În această întrerupere de campionat, băieţii au muncit foarte bine. Chiar dacă ne-au lipsit şase jucători, dintre care cel puţin trei

În 2014, Burleanu l-a vrut pe Reghecampf la naţionala României

Laurenţiu Reghecampf a mai fost pe lista lui Răzvan Burleanu după ce a câştigat şefia Federaţiei Române de Fotbal şi „tricolorii” s-au despărţit de Victor Piţurcă.

Acum, după 11 etape în Liga 1, Universitatea Craiova este pe locul 5, cu 19 puncte, la trei de locul 2, ocupat de FCSB şi la 11 lungimi de CFR Cluj. După cum se ştie, la finalul sezonului regulat punctele se înjumătăţesc.

În ultima etapă, Univesitatea Craiova a învins rivala U Craiova 1948, scor 2-0, rezultat care a dus la demiterea lui Adrian Mutu de către Adrian Mititelu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyright © 2022 Total Fotbal. Toate drepturile rezervate.