Connect with us

Sport

România, încă un pas spre Cupa Mondială, după victoria cu Armenia

Published

on

România a învins Armenia, scor 1-0, și este la mâna ei în cursa spre barajul Mondialului din Qatar!

Aerul din cartierul Ghencea a fost de bun augur pentru „tricolori”. Au revenit aici după 12 ani, într-o casă modernă, și au făcut un pas imens spre Campionatul Mondial din Qatar.

Alexandru Mitriță, eroul „tricolorilor” în România – Armenia 1-0

Primele 20 de minute au fost unele controlate de elevii lui Mirel Rădoi, dar fără zvâcniri și sclipiri. Reușita de 1-0 a venit la finalul unei scheme surprinzătoare. Răzvan Marin a centrat din corner, iar Alexandru Mitriță a adormit vigilența tuturor. A rămas singur în careul de 6 metri și a punctat cu o lovitură de cap. Un erou improbabil, ținând cont că era cel mai scund de pe teren.

România a continuat să preseze. Lovitură de la colț, după lovitură de la colț, dar de data asta fără succes.uturor. A rămas singur, la 6 metri de poartă, și a trimis nestingherit, cu capul.

Ostilitățile au decurs la fel și după pauză. Șansele mari le-au aparținut românilor, cu apogeul în minutul 68, când Ianis Hagi a executat magistral o lovitură liberă de la 18 metri. A tras tare, sub transverală, dar Yurchenko a intervenit miraculos.

Rădoi a gestionat mai bine finalul, spre deosebire de meciul de la Erevan, când am primit două goluri în ultimele 5 minute.

România ajunge într-o postură ideală în cursa spre baraj. Este la mâna ei înaintea meciurilor decisive, unele la îndemână, acasă cu Islanda și în deplasare cu Liechtenstein.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyright © 2022 Total Fotbal. Toate drepturile rezervate.