Connect with us

Sport

Ronaldinho vine în România. Eric de Oliveira – ”Sper să nu-i fie ciudă lui, că în România toată lumea o să mă bage în seamă”

Published

on

Fostul fotbalist al Gazului Metan, Eric de Oliveira a declarta într-o emisiune ProSport că Ronaldinho vine în România, în 2022.

Ronaldinho vine anul acesta în România!

Eric susține că Ronaldinho este idolul său în materie de fotbal. Mai mult, fostul fotbalist din Liga 1 susține că e posibil să fie ambasadorul României la teqball și ar urma în vara acestui an să se întâlnească cu Ronaldinho la un eveniment desfășurat la Cluj.

„Vârful carierei a fost să-l cunosc personal pe Rivaldo, Balonul de Aur, a fost campion mondial. Pe lângă faptul că am lucrat și cu Hagi. Când m-am apucat eu de fotbal l-am văzut pe Jardel. Apoi a apărut Romario, care era senzațional. Apoi a apărut Ronaldo grasu, care e un simbol. Să devină cum a devenit după atâtea accidentări. Dar m-am oprit la Ronaldinho, magicianul! Cred că am și eu 1% din Ronaldinho. Jucăm cu aceeași plăcere, cu aceeași bucurie, cu zâmbetul pe buze. S-ar putea să devin ambasadorul României la teqball, încă nu s-a stabilit oficial. În perioada mai-august la Cluj va veni Ronaldinho, ambasadorul mondial al teqball. Eu fiind ambasador teqball România s-ar putea să am întâlnirea asta cu el. El va veni sigur în România, totul e stabilit, doar data exactă a mai rămas de pus la punct”, a declarat Eric pentru ProSport.

Eric și-a văzut idolul prin telefon!

Eric a povestit și un episod amuzant cu Ronaldinho și cu Romario Pires, jucător trecut pe la Petrolul, Astra, Hermannstadt, iar în prezent e Farul.

„Cel mai aproape de Ronaldinho am fost în luna octombrie 2020, când s-a căsătorit Romario Pires. Povesteam cu Romario că am văzut o poză cu Ronaldinho și l-am întrebat dacă-l cunoaște.

A doua zi după nuntă povesteam și mi-a spus că sună pe cineva. A sunat la un prieten de-ai lui. Ăla a trecut telefonul în lateral, iar a treia persoană era Ronaldinho, care a zis: «Bă, când am fost in Israel mi-ai făcut aia, aia, aia». Era exact povestea pe care mi-o spusese Romario. Atunci m-am blocat. Ronaldinho abia ieșise din pușcărie în Paraguay, venise în Rio.

Copilașul meu Deric, care are 10 ani, a învățat tot despre Ronaldinho. Ronaldinho este idolul lui. Și el a văzut imaginile și s-a dus în spate și a căzut de fericire. A închis telefonul și a zis «mamă, l-am văzut pe Ronaldinho!». Ronaldinho e idolul meu, trebuie să-l văd! Nu știu ce reacție voi avea. Sper să nu-i fie ciudă lui, că în România toată lumea o să mă bage în seamă și să fie gelos (n.r. râde)”, a adăugat Eric.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyright © 2022 Total Fotbal. Toate drepturile rezervate.