Connect with us

Sport

S-au tras la sorți meciurile din faza semifinalelor Cupei României la fotbal

Published

on

Casa Fotbalului a găzduit joi tragerea la sorți a semifinalelor Cupei României la fotbal masculin, ediția 2021-2022. În această fază participă cele patru echipele calificate din sferturile de finală.

În urma tragerii la sorți, au rezultat următoarele două semifinale:

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe – Universitatea Craiova
FC Voluntari – Fotbal Club Argeş

Jocurile din cadrul semifinalelor Cupei României vor avea loc astfel: turul în perioada 19-21 aprilie, iar returul competiției va fi în perioada 10-12 mai, programul acestora urmând a fi stabilit şi comunicat ulterior pe site-ul FRF.

Jocurile din cadrul semifinalelor se desfăşoară în sistem tur-retur, prima echipă extrasă fiind organizatoare a jocului tur.

Ca urmare a abrogării principiului avantajului golului marcat în deplasare la jocurile eliminatorii disputate în dublă manşă, prin decizia Comitetului Executiv al FRF din 27 iunie 2021, în situaţia în care, după disputarea celor două jocuri, egalitatea se menţine (la puncte și golaveraj), după o pauză de 5 minute acordată la terminarea celor 90 de minute regulamentare, jocul retur se va prelungi cu două reprize a câte 15 minute, fără pauze între ele (doar pentru schimbarea terenului), relatează Mediafax.

În cazul în care egalitatea se menţine şi după reprizele de prelungire, echipa câştigătoare va fi desemnată în urma executării loviturilor de departajare din punctul de pedeapsă, în conformitate cu Legile Jocului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyright © 2022 Total Fotbal. Toate drepturile rezervate.