Connect with us

Sport

Ședință la Dinamo – Se cer demiterile lui Flavius Stoican și Iuliu Mureșan

Published

on

Dinamo București a fost umilită joi seară în ”Ștefan cel Mare”, scor 1 – 6, de către formația pregătită de Laurențiu Regecampft. După acest eșec usturător, CS FC Dinamo, societate controlată de Nicolae Badea, va fi convocată Adunarea Generală a Acționarilor pentru a se discuta despre demiterea lui Iuliu Mureșan și a lui Flavius Stoican.

Conform ProSport la clubul Dinamo va avea loc ședința acționarilor pentru a se discuta despre situația clubului din „Ștefan cel Mare”, dar și despre viitorul administratorului special Iuliu Mureșan și a lui Flavius Stoican.

Adunarea Generală a Acționarilor este singurul organism de decizie care poate să-i dea afară pe cei doi, iar șansele ca acest lucru să se întâmple după umilința cu Universitatea Craiova sunt foarte mari.

AGA poate fi convocată doar de Răzvan Zăvăleanu, administraorul special de la Dinamo, iar acesta va fi notificat în cursul zilei de vineri, 11 ianuarie, de acționarul CS FC Dinamo.

Ce a spus Flavius Stoican despre o posibilă demitere de la Dinamo

După eșecul suferit de Dinamo cu Universitatea Craiova, Flavius Stoican a transmis că nu va ține de scaun dacă oficialii clubului din „Ștefan cel  Mare” vor decide să-l demită.

„Încerc să nu cedez, dar când vezi un asemenea joc. Azi am jucat prost și am luat și 6 goluri. E dureros.  În momentul când o să se decidă acest lucru (n.r. să fie demis)… Nu sunt omul care să țină de scaun. Când o să se ia o decizie și o să se spună că nu se mai poate, nu ne mai poate. Nu ai rezultate, pleci! Asta e realitatea! Voi fi lângă echipă atât timp cât o să fie nevoie de mine”, a spus Flavius Stoican după Dinamo – Universitatea Craiova 1-6.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyright © 2022 Total Fotbal. Toate drepturile rezervate.