Connect with us

LIGA 1

Sorin Cârtu a stabilit următoarele obiective – ”Locul 2 în Liga 1 și câștigarea Cupei României”

Published

on

Sorin Cârtu, singurul candidat la alegerile pentru președenția clubului Universitatea Craiova își dorește obținerea locului 2 în Liga 1 și câștigarea Cupei României.

„Deocamdată am mandatul acesta, să vedem ce se va decide la alegeri. Fiecare e liber să decidă acolo, în cabina de vot. Prima realizare pe care o vreau este să luăm locul 2 şi Cupa României. Meciurile următoare, cu FCSB şi CFR Cluj, sunt determinante pentru ceea ce vrem să facem şi ceea ce ar trebui să facem în play-offul acesta. Doar asta se poate în momentul de faţă. Pe urmă, în campionatul 2022/2023 sunt alte discuţii, să vedem. Trebuie să pregătim ceea ce aşteptăm de ani de zile, adică să luăm campionatul” a declarat Sorin Cârţu.

Prezent la o selecţie organizată de Universitatea Craiova la toate grupele de juniori, Sorin Cârţu spune că astfel de acţiuni trebuie să fie mai dese, pentru a descoperi talente: „Este un eveniment frumos, o iniţiativă de lăudat. Trebuie să recidivăm cu asemenea acţiuni, pentru că ideea este să descoperim viitoarele talente, pentru schimbul de mâine. Noi sperăm să fie totul o reuşită. Dacă din aceste acţiuni găsim 3-4 de nivelul lui Balaci e perfect”, scrie prosport.

„S-a încheiat în mod oficial perioada pentru depunerea candidaturilor la alegerile viitorului președinte al Clubului Universitatea Craiova. „Maximul” Sorin Cârțu este unicul candidat pentru următorul mandat de președinte al Științei, cel care va conduce din punct de vedere managerial destinul clubului nostru în următorii doi ani. Așa cum am precizat în ultimul comunicat oficial referitor la subiectul alegerilor, scrutinul va avea loc în ziua meciului cu CFR Cluj, duminică, 10 aprilie 2022. Secțiile de votare vor fi amplasate în incinta stadionului „Ion Oblemenco”, toate detaliile urmând a fi comunicate în perioada următoare” a anunţat clubul Universitatea Craiova. 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyright © 2022 Total Fotbal. Toate drepturile rezervate.