Connect with us

LIGA 1

Stadionul Dinamo va fi demolat – ”Sunt fonduri aprobate, în august începe demolarea stadionului”

Published

on

Dinamo București va avea parte de un nou stadion. Conform fostului președinte al lui Dinamo, Constantin Angelache, au fost aprobate fondurile pentru construcția noului stadion.

„Construcția stadionului începe în vară. În mod cert acum, cel târziu în august începe demolarea stadionului. Sunt fondurile aprobate, studiul de fezabilitate e pus la punct. Urmează să se dea comunicat cu începerea construcției noului stadion, pe amprenta actuaului, cu respectarea anumitor pași. Lucrurile se vor întâmpla”, a precizat Anghelache, pentru GSP.ro.

Constantin Anghelache e de părere că o arenă ultramodernă ar putea schimba în totalitate dinamica la fostul său club și nu uită să aducă aminte de proiectul pe care l-a avut în plan la începutul anilor ’90.

„Eu v-am spus, acest club se va transforma foarte rapid într-o atracție deosebită când va intra primul tăvălug pe stadion și când se va construi altul. Ar trebui să se respecte proiectul pe care-l aveam în 1990, atunci când, împreună cu Mircea Lucescu, am vrut să facem «Dinarom» (n.r. – o societate mixtă, alcătuită dintr-un capital 50% românesc și 50% italienesc). Aveam proiect de construcție a stadionului, urma să-l facem cu italienii. În construcția arenei, prevedeam spații comerciale de jur împrejurul tribunelor. Ieșeau vreo 100.000 de metri pătrați, ceea ce înseamnă o mare bogăție a acestui club, fiind în centrul orașului. Dacă ar avea această suprafață frumos construită și aranjată pentru spații comerciale, acestea pot fi închiriate. Imaginați-vă că ar deveni un punct de atracție”, a mai spus fostul președinte al lui Dinamo, în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyright © 2022 Total Fotbal. Toate drepturile rezervate.