Connect with us

Sport

Ultimate Champions devine jocul fantasy oficial NFT al Ligii 1 Romania

Published

on

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a devenit cea mai recentă ligă de fotbal și prima organizație sportivă din România care a încheiat un parteneriat cu Ultimate Champions, specialistul în colecție digitală blockchain și jocuri fantasy.

Liga 1 România va fi prima ligă din Europa de Est care va apărea în Ultimate Champions iar cluburile sale se vor adăuga portofoliului de cluburi de fotbal profesionist, portofoliu în creștere, care se extinde în prezent la peste 30 de echipe din Anglia, Scoția si Franța.

Ultimate Champions este un joc online gratuit și accesibil, care permite tuturor să colecteze cărți digitale de jucător pentru a construi cea mai bună echipă posibilă. Valorile cărților sunt indexate în funcție de raritatea acestora și de performanța efectivă a jucătorilor din Liga 1 pe teren.

Spre deosebire de platformele pur speculative, acest joc recompensează cunoștințele de fotbal, deoarece este necesar să urmăriți știrile clubului pentru a vă oferi cele mai bune șanse de a avea o echipă bună. Totul într-un mediu securizat bazat pe blockchain.

Cardurile lor sunt NFT (acronim pentru „Non-Fungible Tokens”), obiecte digitale deținute de utilizator. Dovada proprietății este stocată pe blockchain, o bază de date digitală accesibilă publicului. În jocurile tradiționale, jucătorii investesc timp și bani pentru a obține obiecte care nu au nicio valoare în afara jocului și pierd totul atunci când încetează să joace. Prin utilizarea NFT-urilor și a blockchain-ului, jucătorilor li se oferă drept de proprietate și recompense pentru performanță sau dedicare.

Charlie Guillemot și Remi Pellerin, co-fondatori și CEO al UNAGI, compania din spatele Ultimate Champions:
„Suntem foarte fericiți să putem considera Liga 1 ca partener. Am fost impresionați de viziunea inovatoare a ligii și suntem convinși de succesul ei pe termen lung! »

Charlie și Remi au 7 ani de experiență în co-gestionarea unui studio de jocuri la Ubisoft. Și-au crescut echipă de la 35 la 120 de angajați, au rulat jocuri web pentru comunitatea F2P foarte profitabile și au lansat noi jocuri mobile F2P cu bugete de marketing de mai multe milioane de dolari.

„Pentru Liga Profesionistă de Fotbal, parteneriatul este de mare importanță deoarece este primul de acest gen și aduce fotbalul românesc mai aproape de noi oportunități de afaceri. Ne bazăm pe sprijinul tuturor celor 16 cluburi pentru acest proiect, care ne perimite să explorăm noi posibilități în tehnologia blockchain.”, a declarat vicepreședintele Ligii Profesioniste de fotbal, Robert Pongracz.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyright © 2022 Total Fotbal. Toate drepturile rezervate.