Connect with us

Sport

UTA Arad învinge Academica Clinceni și păstrează șanse matematice la play-off

Published

on

Prima partidă a etapei a 28-a a Ligii 1 la fotbal masculin s-a consumat vineri după-amiază între UTA Arad și Academica Clinceni. Ilfovenii s-a străduit să limiteze proporțiile scorului, în timp ce arădenii aveau nevoie de victorie pentru a rămâne în cursa pentru play-off.

UTA Arad s-a impus cu 2-0, într-un meci pe care l-a controlat dar în care oaspeții au avut același număr de șuturi pe poartă (4).

După un prim sfert de oră, cu două ocazii la poarta lui Ureche, gazdele au deschis scorul prin Miculescu, care a reluat cu capul, din fața porții, o minge recentrată de Erico Da Silva, ce venise dintr-un corner (1-0, min. 15), relatează Mediafax.

În partea a doua, arădenii au mai bifat câteva faze de poartă, dar nu au concretizat decât în minutul 84, prin olandezul Desley Ubbink, care a șutat pe jos, plasat, din marginea careului mare, din poziție centrală.

UTA s-a impus cu 2-0 și e pe locul 8, cu 37 de puncte, la 5 distanță de Farul Constanța, care ocupă ultima poziție eligibilă pentru play-off.

Academica Clinceni rămâne pe ultimul loc, cu 11 puncte, înregistrând înfrângerea cu numărul 21 în ediția actuală a Ligii 1.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyright © 2022 Total Fotbal. Toate drepturile rezervate.