Connect with us

Sport

Vaccinat împotriva COVID-19, Nicolae Dică a fost testat pozitiv

Published

on

Federația Română de Fotbal a anunțat prin intermediul unui comunicat oficial că Nicolae Dică a fost testat pozitiv cu COVID-19 și va intra în izolare.

Astfel, secundul lui Mirel Rădoi nu va fi prezent la cele trei meciuri din preliminariile Campionatului Mondial, cu Islanda (deplasare), cu Liechtenstein (acasă) și Macedonia de Nord (deplasare), relatează DigiSport.

Nicolae Dică, testat pozitiv cu COVID-19

„În urma rezultatelor primite la testarea COVID PCR efectuată de staff-ul primei reprezentative, Nicolae Dică va intra în izolare și nu va fi prezent la acțiunea dedicată celor 3 meciuri de la început de septembrie.

Nicolae Dică a primit rezultat pozitiv la testare și a intrat în izolare de îndată ce i-a fost comunicat rezultatul. Antrenorul este vaccinat împotriva COVID și se simte bine.

Toți ceilalți membrii ai staff-ului echipei naționale au primit rezultate negative.

Este vorba de testarea PCR premergătoare cantonamentului pe care toți membrii staff-ului o parcurg la fiecare acțiune. Până sâmbătă, la intrarea în cantonament, va fi efectuată încă o testare PCR pentru staff.

Ulterior, vor fi testări rapide zilnice în perioada 28 august – 8 septembrie la Mogoșoaia, plus cele trei testări PCR impuse de UEFA pentru desfășurarea celor trei partide, în același interval.”, a anunțat FRF.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyright © 2022 Total Fotbal. Toate drepturile rezervate.