Connect with us

LIGA 2

Vasili Hamutovski s-a întors în Ghencea – ”Sunt foarte fericit să revin aici”

Published

on

Hamutovski este un fost jucător care a scris istorie pentru Steaua, pentru care a evoluat în perioada 2003-2006, în 50 de meciuri. A câștigat două titluri cu clubul din Ghencea și a ajuns în sezonul 2004-2005 până în optimile de finală ale Cupei UEFA, când s-a pierdut cu Villarreal (0-0 în Ghencea și 0-2 în deplasare), însă după ce s-a reușit minunea cu Valencia (0-2 în deplasare, 2-0 acasă și 4-3 la l.d.d.).

Vasili Hamutovski, noul antrenor cu portarii al Academiei Stelei

”Fostul mare goalkeeper din Belarus, în vârstă de 43 de ani, se va ocupa de pregătirea tinerilor portari ai Stelei, până când războiul din Ucraina va lua sfârșit. Ultima echipă la care Vasili a activat ca antrenor cu portarii a fost FC Lviv”, a anunțat Steaua, relatează prosport.După încheierea carierei de sportiv, Hamutovski a fost antrenor cu portarii la Dinamo Minsk, Bate Borisov, Chernomorets Odessa, Dynamo Brest și FC Lviv.

”Sunt foarte fericit să revin aici. După 9 zile de război, am plecat în Polonia, iar acolo am primit un telefon de la George Ogăraru. Am acceptat imediat propunerea lui de a mă ocupa de portarii Academiei până se va termina războiul din Ucraina. Aici eu mă simt ca acasă și de abia aștept să încep treaba”, a spus Vasili Hamutovski, care vorbește excelent limba română.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyright © 2022 Total Fotbal. Toate drepturile rezervate.