Connect with us

Sport

Vlad Morar a lăsat Gaz Metan pentru Dinamo București

Published

on

Formația alb-roșie continuă transferurile și aduce al treilea jucător de la Gaz Metan. După Gabriel Moura și Răzvan Grădinaru, Dinamo s-a înțeles și cu Vlad Morar.

Iuliu Mureșan a dat detalii în această dimineață despre situația transferurilor de la Dinamo, anunțând un acord cu Vlad Morar, devenit liber de contract.

„I-am transferat pe pe Morar, Grădinaru și Moura. Mâine îi putem legitima. Grădinaru zice că vrea să joace. Participă deja la antrenament. E pregătit. Depinde de antrenor. Să vedem ce spun și ceilalți. Bănuiesc că vor zice la fel.  În cazul lui Irobiso, așteptăm să devină liber, relatază GSP.

Dinamo și-a găsit atacant: a semnat Vlad Morar

Atacantul de 28 de ani, care a mai fost dorit de Rapid și Farul, a semnat un contract valabil până la finalul sezonului. Moura și Grădinaru vor juca la Dinamo timp de un an și jumătate, cu condiția ca echipa să nu retrogradeze. Aceștia sunt gata să debuteze în tricoul alb-roșu vineri, chiar împotriva fostei formații.

  • Vlad Morar are 3 goluri în 19 meciuri în Liga 1. A mai jucat la U Cluj, Petrolu, Beitar Jerusalim, Rapid, ASA Tg. Mureș, Viitorul, Panetolikos, FC Voluntari și UTA

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyright © 2022 Total Fotbal. Toate drepturile rezervate.