Connect with us

FOTBAL EXTERN

Antrenorul FCSB, Toni Petrea înaintea jocului cu Saburtalo Tbilisi – ”Nu suntem la nivelul dorit”

Published

on

Antrenorul echipei de fotbal FCSB, Anton Petrea, consideră că jucătorii săi nu sunt deocamdată la nivelul fizic pe care şi-l doreşte şi că în acest context partida cu georgienii de la Saburtalo Tbilisi, din prima manşă a celui de-al doilea tur preliminar al Europa Conference League, va fi una dificilă.

„Este primul meci pentru noi în Europa în acest sezon. Ne aşteaptă o partidă dificilă, întâlnim o echipă care s-a calificat dramatic la penalty-uri, după un meci pe care l-au pierdut acasă, dar au învins în deplasare, ceea ce ne pune pe gânduri şi ne face să tratăm meciul foarte serios şi să încercăm să scoatem un rezultat bun. Sper să putem să ne ridicăm la nivelul partidei, ne dorim să controlăm jocul dacă se poate şi să obţinem un rezultat cât mai bun, dar pentru asta trebuie să facem un efort. Suntem pregătiţi din toate punctele de vedere pentru că, spun încă o dată, va fi un meci foarte dificil. Nu putem să vorbim de procente, suntem la începutul sezonului şi nu putem fi 100% pregătiţi. Am jucat doar un meci oficial în campionat pe care nu l-am câştigat. Fizic nu suntem încă la nivelul pe care mi-l doresc eu. Dar este normal fiind la început de sezon”, a declarat Petrea, miercuri, într-o conferinţă de presă, relatează Agerpres.

El a afirmat că nu există o favorită certă în partida de joi seara.

„Într-o competiţie europeană nu cred că mai există favorite, mai ales la început de sezon. Avem exemple multe de echipe care nu au reuşit să se califice. Trebuie să fim foarte, foarte serioşi, să tratăm meciul foarte serios, nu cred că este cineva favorită certă. Am urmărit adversara în două partide şi am observat că au schimbat sistemul de joc. Suntem pregătiţi pentru orice se va întâmpla mâine pe teren şi trebuie să ne adaptăm la ce echipă vor alinia adversarii noştri şi vom încerca să ne impunem stilul”, a completat Anton Petrea.

Întrebat de un ziarist georgian dacă FCSB este continuatoarea echipei Steaua, care a câştigat Cupa Campionilor Europeni în 1986, tehnicianul a spus: „Normal, eu cred, şi toată lumea crede, că noi suntem continuatoarea acelei echipe, acelui brand. Am avut continuitate în permanenţă în cupele europene, deci nu se mai poate pune problema despre aşa ceva. Sunt discuţii. dar cred că cel mai curând se vor încheia”.

Partida Saburtalo Tbilisi – FCSB, din prima manşă a celui de-al doilea tur preliminar al Europa Confernce League, se va disputa joi, de la ora 19:00, pe Boris Paiceadze Dinamo Arena din Tbilisi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyright © 2022 Total Fotbal. Toate drepturile rezervate.