Connect with us

FOTBAL EXTERN

Austriacul Sebastian Gishamer va arbitra partida dintre FCSB și Anderlecht

Published

on

Meciul de fotbal FCSB – Anderlecht Bruxelles, programat joi, 15 septembrie, în Grupa B a Europa Conference League, va fi arbitrat de austriacul Sebastian Gishamer.

Sebastian Gishamer va fi ajutat de compatrioţi ai săi. Roland Riedel şi Santino Schreiner vor fi arbitri asistenţi, iar Christopher Jaeger va fi al patrulea oficial. Partida FCSB – Anderlecht va avea loc pe Arena Naţională din Bucureşti de la ora 22:00, scrie Agepres.

Gishamer va arbitra a doua oară o echipă din România în competiţii internaţionale. Pe 28 iulie, el a condus întâlnirea Olimpija Ljubljana – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, încheiată 2-0 în manşa secundă a turului 2 preliminar al aceleiaşi competiţii. Sepsi a obţinut calificarea după lovituri de departajare.

1 Comment

1 Comment

  1. askai

    18 aprilie 2023 at 12:18

    Este foarte important ca meciurile de fotbal sa fie arbitrate de catre cineva care cunoaste regulile jocului si care poate lua decizii corecte in acel moment. Se pare ca Sebastian Gishamer este un arbitru experimentat, asa ca suntem bucurosi ca el va fi cel care va dirija aceasta partida. Speram ca partida FCSB – Anderlecht Bruxelles sa fie o piesa clamorose de fotbal de cea mai buna calitate ce va avea loc joi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 Total Fotbal. Toate drepturile rezervate.