Connect with us

ECHIPA NAȚIONALĂ

Darius Olaru înaintea meciului cu Finlanda – ”Nu ne temen, putem mai mult”

Published

on

Medieșeanul Darius Olaru a mărturisit faptul că echipa națională poate mai mult. După eșecurile cu Muntenegru și Bosnia Herțegovina, ”tricolorii” vor să spargă gheața cu Finlanda.

„Nu ştiu dacă este emoţie. Este presiune pentru că aveam aşteptări. Nu a fost începutul pe care ni-l doream. Sunt o echipă bună, organizată şi este cel mai bun adversar. Dacă ne-am temut de Muntenegru? Nu. Nu ar trebui să ne temem. Trebuie să dăm mai mult decât ei. Nu acesta ne este nivelul. Putem mult mai mult. Sperăm să arătăm şi pe teren asta. Ne aşteptăm să ne susţină lumea în număr cât mai mare.

Se discută foarte mult. Ne apasă un pic. În ultimii ani nu au fost rezultate şi este normal. Ar fi mai bine să nu mai citim ce se scrie în presă. Citind şi ştiind că lumea are aşteptări, poate nu ne ies lucrurile aşa cum vrem noi. Am văzut foarte multe comentarii negative. Mai bine nu mi-aş da cu părerea. Asta este mentalitatea noastră. Ce putem să facem decât să ne ridicăm când avem ocazia? Primul meci cu Muntenegru a fost mai slab. Meritam cel puţin un punct. Nu a fost o discuţie dură. A vorbit căpitanul.” a declarat Darius Olaru, relatează as.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyright © 2022 Total Fotbal. Toate drepturile rezervate.