Connect with us

LIGA 1

Ronaldo Deaconu revine în Liga 1 – A semnat cu CFR Cluj

Published

on

Ronaldo Deaconu revine în Liga 1 după o experiență neplăcută din China. Fotbalistul nu a fost plătit de luni bune, la fel ca la Gaz Metan Mediaș.

Liber de contract de la începutul lunii iulie, Deaconu a ajuns la un acord de principiu cu CFR. El va ajunge în acest weekend la Cluj și va semna un contract pe 2 ani. Salariul mijlocașul va fi de aproximativ 10.000 de euro pe lună.

De luni, Deaconu va începe antrenamentele alături de restul jucătorilor care nu vor face deplasarea în Andorra, pentru meciul cu Inter Club d’Escaldes, din manșa secundă a turului 2 din preliminariile Conference League, relatează gsp.ro

Ronaldo Deaconu neplătit în China – Mijlocașul negociează cu o echipă din România

Mijlocaș ofensiv central, la bază, Deaconu poate juca și ca aripă stânga în sistemul 4-3-3, pe care Petrescu îl preferă la CFR Cluj. Astfel, el s-ar duela pe post cu Roger, Alexandru Păun sau Claudiu Petrila.

Deaconu a impresionat în China, dar nu a fost plătit

Deaconu a avut un început promițător în China. A marcat 3 goluri și a dat o pasă de gol în 6 partide. El a decis să rupă contractul semnat în februarie pentru că nu a primit niciun salariu.

În China,  pentru Deaconu au continuat probleme financiare pe care le avea în România, la Gaz Metan. Fotbalistul a plecat de la clubul din Mediaș cu restanțe de 110.000 de euro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyright © 2022 Total Fotbal. Toate drepturile rezervate.