Connect with us

FOTBAL EXTERN

VIDEO Sadio Mane a lăsat-o pe Liverpool pentru Bayern Munchen

Published

on

Bayern Munchen a confirmat miercuri transferul fotbalistului Sadio Mane de la Liverpool, pe o perioadă de trei ani.

Mane pleacă de pe Anfield după șase ani în care a câștigat toate distincțiile, inclusiv Liga Campionilor în 2019 și Premier League un an mai târziu.

Atacantul se pregătea de mai mult timp să plece în această vară, Bayern dând startul negocierilor spre sfârșitul sezonului trecut. În cele din urmă, a fost încheiat un acord și Mane a fost de acord să renunțe la unele potențiale câștiguri viitoare pentru a ajuta la facilitarea negocierilor, relatează Mediafax.

„Sunt foarte fericit să fiu în sfârșit la FC Bayern din Munchen”, a declarat Mane, citat de site-ul clubului german.

„Am vorbit mult și am simțit un mare interes din partea acestui mare club încă de la început, așa că pentru mine nu au existat îndoieli. Este momentul potrivit pentru această provocare.

Vreau să realizez multe cu acest club, și în Europa. În timpul petrecut la Salzburg am urmărit multe meciuri ale lui Bayern – îmi place foarte mult acest club!”

Oliver Kahn, directorul executiv al lui Bayern, a adăugat: „Suntem încântați că am reușit să-l recrutăm pe Sadio Mane pentru FC Bayern. Există foarte puțini jucători ca el în lume, cu performanțele sale remarcabile și marile sale succese la cel mai înalt nivel internațional de-a lungul mai multor ani.

Suntem siguri că Sadio Mane îi va încânta pe fanii noștri în următorii ani cu stilul său spectaculos de joc. Este ambițios și dornic să câștige mai multe titluri. Acest lot este foarte puternic. Cu jucători ca el la FC Bayern, toate cele mai mari obiective sunt posibile.”

„Die Roten ”speră că Mane îi va ajuta să revină în formă în sezonul următor, după o campanie dezamăgitoare în 2021/22.

Deși și-au asigurat confortabil un al zecelea titlu consecutiv în Bundesliga, au ieșit din Liga Campionilor în sferturile de finală, în detrimentul celor de la Villarreal și, de asemenea, nu au reușit să câștige DFB-Pokal.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2022 Total Fotbal. Toate drepturile rezervate.