Connect with us

Sport

VIDEO Un camerunez din Liga 2 visează să joace la naționala României

Published

on

Vrea să se căsătorească în România și să obțină cetățenia română. Visul lui este să joacă la echipa națională a României.

Serges Ekollo este camerunezul care activează în liga secundă, la FC Buzău. Atacantul este îndrăgostit de România, mai mult decât atât, a învățat foarte repede limba.

”Vreau să mă căsătoresc în România, să trăiesc aici, viața este mai ușoară, am fost în multe țări, nu este așa ca aici. Vreau să îmi iau cetățenia română și peste 3-4 ani să ajung să joc la naționala României. Dacă joc bine și sunt serios, am toate șansele” a mărturiti camerunezul.

Etapa această, sâmbătă, FC Buzău are o deplasare grea, la Iași, însă atacantul care a marcat de trei ori etapa trecută în victoria Buzăului cu 14-0 în fața Unirii Constanța mizează pe victoria echipei sale. Astra, Dunărea Călărași, Petrolul și FC Buzău sunt formațiile din România pentru care a jucat Ekollo.

”Am învățat ușor limba română, colegii meu vorbesc cu mine doar în română, iar româna seamănă cu franceza, care e prima noastră limbă în Camerun, așa că nu a fost extrem de dificil, sunt multe cuvinte care seamănă.Am învățat întâi prostii, cuvinte de dragoste…”, a dezvăluit atacantul celor de la FC Buzău.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyright © 2022 Total Fotbal. Toate drepturile rezervate.